Kalknagels behandelen


26% heeft er last van, 100% schaamt zich!

Soms pijnlijk, maar altijd ontsierend. Heeft u er ook last van? Van witte, vergeelde en verdikte nagels?
U kunt er mee rond blijven lopen maar weet wel dat het vaak niet bij 1 nagel blijft. Nog even en al uw teennagels gaan die vergeelde kleur vertonen. Ze worden dikker en bobbelig en voor u het weet durft u niet meer op bloten voeten te lopen of slippers te dragen.

Gelukkig zijn er genoeg oplossingen! Schimmelnagels, zoals kalknagels ook weleens worden genoemd is al jarenlang bekend als een kwaal. Hierdoor zijn er inmiddels genoeg producten op de markt waarmee je kalknagels doeltreffend kan behandelen.

Wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt van de meest doeltreffende en gebruiksvriendelijke producten om kalknagels mee te behandelen.  Wees u ervan bewust: een kalknagel geneest nooit vanzelf!
Waardering:
Daktarin-nagellak wordt gebruikt voor de behandeling van een schimmelinfectie aan de nagels. Daktarin-nagellak bevat miconazol (20 mg per milliliter vloeistof). Miconazol is de stof die zorgt voor de werking van Daktarin. Het doodt vrijwel alle schimmels en sommige bacteriŽn die de huid en/of de nagels kunnen besmetten.

Daktarin-nagellak is een heldere, kleurloze vloeistof in een flesje.
De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld.

De informatie kan echter niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een arts. Wij willen benadrukken dat u bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met uw arts, specialist of apotheker.

www.kalknagelsbehandelen.net kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.
© Copyright 2011 | Disclaimer | Privacy policy
Daktarin nagellak tegen schimmelnagels
Waardering:
Mycocure tegen kalknagels
MycoCure is zeer effectief dankzij Tea Tree Olie, dat een remmende werking heeft op bacteriŽn en schimmels. Het gaat dan om diverse schimmels, zoals trichophyton mentalgrophytus, candida albicans, actinomyces ciscosus en naeslundii. De schimmels die verantwoordelijk zijn voor onder andere kalknagels.

MycoCure twee Š drie keer per dag aanbrengen. Bij vermindering van de klachten eenmaal per dag gebruiken.
Bestellen vanuit uw luie stoel!

Vandaag voor 23:00 uur besteld,
morgen al in huis!
Prijs: Ä 15,95
Prijs: Ä 12,45

MycoCure

Daktarin nagellak

Misschien is het bezoeken van deze pagina voor u al te laat en heeft u reeds kalknagels opgelopen. In dat geval kunt u beter verder lezen op Kalknagels behandelen.

Kalknagels voorkomen


Heeft u nog geen kalknagels en wilt u weten hoe u kalknagels kunt voorkomen lees dan onderstaande tips.
Kalknagels ontstaan doordat een schimmel de nagel infecteert. Schimmels leven bij voorkeur in een warme en vochtige omgeving. Dat komt doordat schimmels onder deze omstandigheden zich beter kunnen vermenigvuldigen. Kalknagels voorkomen begint dan ook bij het mijden van warme en vochtige omgevingen. Natuurlijk is dat niet altijd mogelijk, u wilt natuurlijk ook weleens naar het zwembad of naar de sauna. Of u komt in een hotel of op een camping en wilt gebruik maken van de (openbare) douches. Om niet na enkele weken met kalknagels geconfronteerd te worden kunt u zich het beste voorbereiden.

Openbare ruimten


Gaat u naar een openbare ruimte zoals zwembaden, saunaís, campingdouches, of gaat u douchen in een hotel zorg er dan altijd voor dat u slippers draagt. Voorkom in ieder geval dat u met uw blote voeten in aanraking komt met de grond. Schimmels achtergelaten door andere bezoekers kunnen u op die manier eenvoudig infecteren. In hotelkamers is het tevens aan te raden om altijd op sloffen of pantoffels te lopen. Verder kunt u na het douchen het beste een droge schone handdoek op de grond leggen, zodat u tijdens het douchen op deze handdoek kan staan tijdens het afdrogen. Verder moet u uw voeten goed afspoelen met water en goed afdrogen, met name tussen de tenen. Heeft u de tijd laat dan uw tenen drogen aan de lucht. Draag na het gebruik van openbare ruimten of douches altijd schone sokken en goed ademende schoenen. Draag in ieder geval nooit twee keer achter elkaar dezelfde schoenen. Het duurt namelijk 24 tot 48 uur voordat vocht uit uw schoenen is verdampt.

Als u deze tips hanteert dan is er een grote kans dat eventuele schimmels die op uw voeten terecht zijn gekomen, zich niet kunnen ontwikkelen tot kalknagels. Met deze tips kunt u dus uw kalknagels voorkomen.

Kalknagels thuis voorkomen


Ook thuis kunt u kalknagels oplopen. Zorg er dus voor dat u altijd uw voeten na het douchen of badderen goed afspoelt met schoon water. Alle zeepresten moeten in ieder geval van uw voeten zijn gespoeld. Vervolgens moet u uw voeten goed droog maken. Vooral tussen de tenen. Een schimmelinfectie begint immers vaak tussen de tenen waarna het zich verspreid naar de nagels. Gebruik verder altijd schone handdoeken, schone sokken en goed ventilerende schoenen. Zijn uw schoenen nat geworden van de regen, laat deze dan eerst drogen voordat u ze weer aantrekt. Het zelfde geld voor handdoeken die u misschien een tweede maal dient te gebruiken.

Voorkomen is beter dan genezen.


Kalknagels voorkomen is redelijk eenvoudig als bovenstaande tips worden aangehouden. Het lijkt misschien omslachtig om al deze tips aan te houden maar onthoud dan dat kalknagels nooit vanzelf genezen. Voorkomen is in dit geval dus beter dan genezen. Mocht u ondanks deze voorzorgsmaatregelen toch last hebben gekregen van kalknagels neem dan eens een kijkje op onze kalknagels behandelen pagina. Op deze pagina vindt u ongetwijfeld een passende behandeling.